Ангелите съществуват: Вижте историята на Емили ДиДонато

Емили ДиДонато
Снимка: Instagram
Емили ДиДонато

Моделката Емили ДиДонато е доказателството, че зад ангелите на Земята съществуват. Тайната на красавицата се крие в смесената кръв.

Гените са способни да сътворят шедьовър и Емили е доказателството за това. Един от най-разпространените стереотипи, свързани с красотата, гласи, че хората с най-изумителна външност са със смесена кръв. Вижте снимките на Емили и няма как да го отречете.

Красивият модел е на 26 години. Емили ДиДонато е американка, в чиито вени тече италианска, ирландска и индианска кръв. Ангелските ѝ очи покоряват модния подиум още на 10 годишна възраст. Още тогава тя е залята с предложения и има куп ангажименти в реклами, ревюта и фотосесии. Освен това е била и на корицата на редица списания.

Животът на красавицата е като приказка. Освен с успешна кариера тя може да се похвали с успехи в любовта. Тя е сгодена за Кайл Питърсън - вицепрезидент на голяма компания. Двамата се запознали случайно на борда на самолет. Емили отивала на фотосесия в Колорадо, а Кайл – на бизнес среща.

Кайл не спира да рови в телефона и лаптопа си, докато не забелязва седящия до него ангел и остава запленен. Двамата провеждат интересен разговор и се уговарят за среща. Тя се състояла след няколко месеца заради натоварения график и на двамата. Оттогава не са се разделяли.

Сватбата на Емили и Кайл е планирана за това лято. Говори се, че те са сключили таен брак през януари, а пищното тържество са оставили за през юни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати