Суперлесно! Ето как сами да си направите модерните галактически кецове

Галактически кецове
Снимка: Youtube
Галактически кецове

Ако се вълнувате от актуалните тенденции, то вероятно ви е направило впечатление, че галактическите елементи са изключително актуални в последно време. Украсата, наподобяща Космос, навлезе все повече в кулинарията. Все по-често в социалните мрежи можете да видите понички, сладоледи или други десерти, които са страшно примамливи.

Манията по галактическите багри се пренесе също в така в грима и маникюра, а наскоро завладя дрехите и обувките. В момента момичетата, които сляпо следват модните тенденции, имат поне по един чифт галактически кецове.

Ако и вие много искате да се сдобиете с такива, но няма откъде да си ги купите или цената им ви се струва прекалено висока, не се отчайвайте. Има лесен начин и сами да си направите такива уникални обувки, а тайната ще споделим с вас днес.

За целта първо трябва да си набавите чифт бели гуменки от плат (може и най-обикновени), пипетка, коректор за хартия и флумастри в галактически цветове (синьо, лилаво, розово).

Вземете обувките и започнете да оцветявате плата, като редувате различните цветове. След това напълнете пипетката с малко алкохол и започнете да капете върху оцветения плат.

Ще забележите как различните багри започват да преливат една в друга и обувките ви да се превръщат в истински произведение на изкуството. След това изчакайте няколко часа, докато кецовете изсъхнат и нарисувайте малки точици или звездички с коректор за хартия (или бяло лепило). Готово! Вече имате модерни галактически гуменки и можете да се похвалите с тях пред приятелките си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати