Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Вижте тук най-впечатляващите тоалети на Оскарите

Вижте тук най-впечатляващите тоалети на Оскарите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Марго Роби
Снимка: oscar.go.com

Тази година звездите на червения килим при раздаването на наградите Оскар заложиха на ярки цветове, дълбоки деколтета и много блясък. Те бяха призовани да облекат това, с което най-ясно изявяват себе си.

Най-силно се отличи актрисата Ема Стоун, която за разлика от своите колежки не се бе спряла на рокля за голямата вечер, а на сатенен костюм. На церемонията миналогодишната носителка на Оскар за най-добра женска роля се появи с черен панталон, сако в цвят бордо и розова панделка около кръста.

В тоалета на Дженифър Лорънс също бе вложен силен смисъл. За вечерта тя бе заложила на златиста рокля с глитер на Диор, символизираща жената-воин.

Като най-лошите тоалети за вечерта бе посочен изборът на актрисите Никол Кидман и Салма Хайек. Роклята в кралско синьо на Кидма бе определена за моден хаос, тъй като нито цепката, нито панделката бяха на място.

А опитът на Салма Хайек да прилича на принцеса от Хиляда и една нощ бе определен като катастрофа – твърде много камъни, блясък и воали, коментираха модните критици.

На сигурно заложи актрисите Мерил Стрийп и Алисън Джейни, които дефилираха с дълги изчистени червени рокли с деколте.

На класиката при роклите се спряха още Марго Роби, която бе с дълга бяла рокля, Дженифър Гарнър, която носеше дълга рокля в кралско синьо с волани, и Сандра Бълок, която носеше дълга черна рокля със златисти елементи. Вижте ги в нашата бляскава галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати