Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Клои Кардашиян: Ето как да изглеждате слаби на снимки!

Клои Кардашиян: Ето как да изглеждате слаби на снимки!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Клои Кардашиян
Снимка: instagram
Клои Кардашиян

Сестрите Кардашиян са известни със съветите за вида, грима, дрехите и стайлинга, които споделят с феновете си. Нестихващият интерес към звездния клан показва, че явно доста хора ги следват.

Съветите на Кардашиян никога не са безплатни. Поредният от тях е този Клои Кардашиян. Красавицата ни разкрива тайните на това как да си направим перфектната снимка. По точно, Клои се фокусира върху това как да изглеждаме слаби на фотосите си.

33-годишната Клои Кардашиян е бременна с първото си дете от половинката си Тристан Томпсън. Това не ѝ пречи всеки ден да пуска снимки от ежедневието си. Ето защо реши да ни сподели и как да прикриваме излишните мазнинки на снимките и да изглеждаме красиви и слаби.

Противно на очакванията, ключът не е във филтърът или програма за обработване на снимки. Клои е открила нещо по-просто, но ефективно. Когато се снимаме, без значение сами или сме поверили тази задача на някой, най-важен е ъгълът.

Според Клои най-добрият ъгъл е отгоре, а най-лошият – отдолу. От колкото по-високо се снимаме, толкова по-слаби изглеждаме. И обратното – ако се снимаме отдолу, може дори да добавим няколко килограма отгоре.

Ако не искате да изглеждате пълни, от значение е и позата. Стремете се раменете да са изпънати назад и ще изглеждате перфектно. Глътнете корема, усмихнете се и всичко ще е наред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати