Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Избери бална рокля според фигурата си

Избери бална рокля според фигурата си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 6 Снимки

2. Ябълка


Дамите с фигура тип Ябълка нямат ясно изразена талия. За да прикриете проблемната зона, изберете рокля с висока талия. Ако искате да експериментирате, то подходящи са тоалетите от две части – пола с висока талия и банду.

Пролетта наближава, а по традиция именно тогава се празнуват и абитуриентските балове. Вълнението около тях вече се усеща. За момичетата най-важна в този ден е роклята, която младите дами избират месеци преди голямото събитие.

Изборът на абитуриентска рокля започва далеч преди бала. Много момичето правят грешката да подбират само модели, които им харесват, без да се запитат дали те им отиват.

Всяко тяло е различно. То има своите предимства и недостатъци. В деня на бала е редно да подчертаете даденостите и да скриете недостатъците. Така ще бъдете стилни, а не кичозно облечени на бала. В допълнение роклята трябва да е преди всичко удобна.

За да не се бавим повече, тук сме ви подготвили полезни съвети при избор на бална рокля. Изберете такава според фигурата си /виж галерията/ и ще бъдете кралицата на тази най-важна нощ в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати