Този нов модел дънки превзема 2018!

Дънки с висока талия
Снимка: Instagram
Дънки с висока талия

Уникален нов модел дънки превзема 2018-та година. Всяка жена, която иска да е на гребена на вълната, трябва да го има в гардероба си.

Модата на skinny дънките се задържа дълго. Дори прекалено дълго според модните експерти. Ето защо те най-после слизат от пиедестала на най-популярният модел в света на модата.

На подиума се качва нещо ново и красиво. Това е един напълно различен модел. Негово първо предимство е, че отива на всичко и всички.

Различният модел е вдъхновен от ретро тенденциите. Той е по-широк и с по-висока талия. Дори на пръв поглед да не ви се понрави, определено трябва да помислите пак. За разлика от ниските дънки, тези джинси са по-ласкателни за всички дами.

Още от пролетта на мода идват широките и къси модели дънки. Те се вписват както в бизнес комбинациите, така и в ежедневният аутфит. Те стоят наистина впечатляващо в комбинация с памучни блузи, якета и елегантни обувки. Докато чакате пролетните температури пък, можете свободно да ги комбинирате с ботуши или боти.

Моделът на пръв поглед наистина изглежда необичайно. Той обаче има своите безспорни предимства. Както всички останали видове дамски панталони той е така измислен, че да се адаптира лесно към всеки стил. Носете го с маратонки, обикновени тениски и други лежерни материи и дрехи и няма да сбъркате.

Не се бавете, защото моделът вече превзе социалните мрежи. Там може да намерите кум добри идеи за това как да комбинирате новият модел дънки. Той бавно и сигурно превзема рафтовете на магазините. Широките джинси са най-различни видове и просто няма как да не откриете перфектният модел за вас.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати