Прически на етажи за 2018-та! Превърнете се в истинска модна икона

1 от 12 Снимки
Прически на етажи
Снимка: Etoneskazki.com
Прически на етажи

Всеки сезон и всяка следваща година идват със своите нови изисквания за красота. 2018 година не е изключение. Освен промените в гардероба тенденциите неизменно се сменят и в посока на външния вид. Това задължително включва косата и стайлинга ѝ.

Пролетта идва с нови и модерни прически. Тази година най-после се завръща очарователният стил, подходящ за жени на всички възрасти. Това е прическата на етажи.

Етажите са най-подходящи за коса със средна дължина. Предимството на това оформяне на косата е, че подхожда на почти всички дами.

Етажите винаги изглеждат естествени. Те могат да се направят на почти всеки тип коса, независимо дали тя е плътна или тънка.

Най-модерна през 2018-та ще е прическата на етажи на средна коса. Тя увеличава обема на косата на дамите със слаба или тънка структура на косъма. Етажите подчертават уникалните черти на лицето. Ако то е овално, етажите го удължават леко.

Почерпете вдъхновение за стила на косата си през 2018 г. Правилният избор е ясен – коса със средна дължина на етажи. Всъщност, колкото повече етажи, толкова по-добре. Стремете се те да са многобройни и по цялата дължина. Прическата без съмнение се поддържа по-лесно от жени с дебел косъм.

Тънката коса обаче също може да възползва, стига да нанасяте повече стилизиращи продукти. Ако все пак държите на дължината, то прическата все пак повелява няколко слоя, за да има обем. Не се колебайте и за миг, а бързо тичайте в любимия фризьорски салон.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати