Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Тези аутфит формули ще ви накарат да извадите дънковото яке от гардероба

Тези аутфит формули ще ви накарат да извадите дънковото яке от гардероба

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199

Дънковото яке е една от най-ценните придобивки за женския гардероб. То е винаги на мода, а освен това върши перфектна работа почти през цялото време на годината.

Можете да го сложите както през студените летни дни, така и през пролетта и есента. Всъщност напоследък стана модерно да се носи дори през зимните месеци, макар и под шуба.

Дънковото яке е характерно за така наречения нърд стил, но всъщност може да намери място във всеки един аутфит, защото дънковото яке се съчетава лесно както с елегантни, така и със спортно-елегантни дрехи и обувки.

Спокойно можете да го наметнете, когато сте с къса рокличка от памучен плат, тениска и дънки, пола и ризка или пък с къси панталонки. По отношение на обувките, заложете смело на кецове от плат, балеринки или пък сандали.

Така че дами, вадете доброто старо дънково яке от гардероба и излизайте. А ако още не сте сигурни с какво да го съчетаете, предложенията в нашата галерия ще ви дадат насоки.

Комбинирането на дънково яке е лесно като детска игра и може да експериментирате всякак, водени единствено от своите виждания за мода и стил. Използвайте го, за да покажете уникална визия и да блеснете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати