Това са снимките от най-великото шоу на Шанел

2 от 3 Снимки
Това са снимките от най-великото шоу на Шанел
Снимка: vogue.co.uk

Освен като талантлив дизайнер през последните години Карл Лагерфелд показва и че има око и за незабравимо шоу. Това се доказа от последното ревю на Шанел в Гран Пале в Париж.

Залата бе превърната в яхтено пристанище, а за представянето на колекцията ревюто носеше името Chanel Resort 2019.

Любимите модели на Лагерфелд – Джиджи Хадид, Бела Хадид и Стела Максуел дефилираха на фона на луксозен круизен кораб в реални размери. Корабът бе кръстен La Pausa – любимата вила на Коко Шанел в Южна Франция.

От първия ред ревюто наблюдаваха актрисите Марго Роби, Кристен Стюарт и Лили Роуз Деп, които неведнъж са демонстрирали творенията на Лагефелд на червения килим.

Самата Коко Шанел е била голям почитател на морските пътешествия и често е пътувала с кораб между Венеция и Монте Карло. Тя била и първият дизайнер, изработващ дрехи за круизи.

Акцент на ревюто бяха баретите, белите чорапогащи и откритите обувки. Представени бяха и широки панталони на райета в комбинация с пуловери, напомнящи моряшките униформи.

Роклите от PVC материя бяха носени в съчетание с метализирани якета. Силуетите бяха младежки, дънките-прокъсани, а обувките - спортни. В цветово отношение преобладаваха ярко синьото, бялото и лилавото, които се очертават като основните цветове за този и следващия сезон.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати