Неон и пурпур превземат летните обувки и аксесоари тази година

1 от 11 Снимки
Неон и пурпур превземат летните обувки и аксесоари тази година
Снимка: Bridget Fleming

Пропуснали сте 80-те – няма проблем. Всеки, който иска да добави колоритните цветове в гардероба си, може да го направи това лято.

Дизайнерите тази година са решили да заложат на цветовете. Те просто обожават ярките модни периоди от миналия век. Тази година летните модели обувки ще са вдъхновени на 80-те години.

Когато мислим за 80-те, в главата ни изниква идея за неон и пъстроцветие. Ако ви идват твърде много, дизайнерите препоръчват да започнете с малки дози. А какво по хубаво от повечко цвят в обувките и аксесоарите.

Това лято едни от най-актуалните ще са богатите нюанси на синьото, жълтото и зеленото. Те много ще напомнят на ярките опаковки на ментовите бонбони от детството ни. Дори носени само под формата на пантофки, които съвсем спокойно може да прикрепите към иначе скучните си едноцветни костюми, ефектът ще е невероятен. Преметнете шал през рамо в същата тоналност и ще сте на гребена на вълната.

Пурпурното също няма да подмине сезонът. Най-светлите нюанси на розовото и лилавото, но в техния неонов вариант, задължително трябва да бъдат на краката ви. Дали ще е като сандали, Муле обувки или гумени ботуши, решението е ваше. Колкото по-ярко, толкова по-добре.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати