Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!

Уморени сте от обикновените дънки: Пробвайте тези!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Последният писък на модата са изключително странен модел дънки. Те са толкова нестандартни, че ще ви трябва изключителна смелост, за да излезете с тях навън.

Не беше отдавна времето, когато дамските джинси бяха с невъобразимо ниска талия и под тях се подаваше бельото. Последва бум на високата талия. И колкото и да се променяше модата, дънките устояха на времето. Днес те продължават да са любимата дреха в гардероба. Всяка дама знае, че трябва да инвестира в тази дреха, която повишава самочувствието. Те са подходящи за всяко събитие – от ежедневието до официалните събития.

Новият хит в дънките ги издига на едно ново ниво. Не се случва често мненията за новата мода да са толкова разнопосочни. Новият деним от Fashion Nova обаче успя да предизвика истински скандал. Модната марка е най-известна с това, че е любима на риалити семейството Кардашиян.

Дизайнерите са изработили нов вид дънки, който в по-голямата си част се състои от бели ленти. Платът, който покрива ключовите части, е светлосин деним.

Новите дънки предизвикаха бум в мрежата. Много от хората обаче са объркани с какъв тип бельо трябва да се носят дънките. Другият интересен въпрос е дали са подходящи за слънчевите летни дни, тъй като притежателят им най-вероятно ще се сдобие с един твърде интересен тен.

Цената на джинсите е 36.40 долара и всеки, който ги иска, може да ги постави гордо в гардероба си. Те със сигурност ще ви накарат да се почувствате уникални. Внимавайте обаче със слънцето, защото наистина рискувате да заприличате на печено на скара, след като ги свалите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати