Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Вади панталоните-клеш от гардероба! Пак са ултрамодерни

Вади панталоните-клеш от гардероба! Пак са ултрамодерни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Вади панталоните-клеш от гардероба! Пак са ултрамодерни
Снимка: Memorandum

Модата, както знаете, е циклична и тенденциите периодично се сменят и повтарят. Ето защо едва ли за някого е изненада, че широките панталони-клеш (клош) отново са актуални. Моделите, които бяха абсолютно задължителни през 70-те години на миналия век и началото на новото хилядолетие, се считаха за демоде доскоро, но сега пак са на мода.

Суперудобните панталони се завръщат това лято, за да внесат стил, но и удобство в аутфита на дамите.

Можете да намерите най-различни видове панталони-клеш, но тези от памук или деним са най-удобни и практични, защото могат да се комбинират с различни обувки и са ценни в различни ситуации. Освен това осигуряват прохлада на тялото и са особено комфортни през летните дни.

Основно панталоните-клеш се делят в три групи. При първата разширението на крачола започва още от бедрата. Те са напълно свободни и така придават строен вид на долната половина на тялото.

Във втората група попадат панталоните-клеш, при които разклонението започва след коляното. Този тип дънки са подходящи за по-самоуверените момичета, които искат да подчертаят бедра или дупе.

При третия тип панталони по-широката част се пада в близост до глезена и по този начин краката също изглеждат по-стройни.

Който и от трите вида да изберете, ще изглеждате модерни това лято. А ако се чудите как да съчетаете панталоните-клеш, надникнете в галерията ни, където ви очакват оригинални комбинации.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати