Тази пеперудена рокля събра погледите на фестивала в Кан

1 от 4 Снимки
Тази пеперудена рокля събра погледите на фестивала в Кан
Снимка: AFP

През годините филмовият фестивал в Кан е виждал какви ли не изключителни модни произведения, но индийската актриса Айшвария Рай успя да заслепи всички със своята пеперудена рокля.

Тя дефилира по червения килим във феерична лилава рокля, дело на дубайския дизайнер Майкъл Синко. След като се превърна в истинска Пепеляшка на миналогодишния фестивал, суперзвездата на Боливуд повтори своя звезден стил с друга рокля от същия дизайнер.

Индийката бе обявена и за Мис Свят през 1994 година, а на фестивала в Кан показа, че красотата ѝ не е избледняла през годините.

Работихме в тясно сътрудничество с Айшвария и нейния екип, за да създадем перфектната форма и да направим незначителни промени, които са най-подходящи за нейното тяло. Тя е създадена, за да изобрази неподправената мечта за метаморфозата на пеперудите, разкрива Синко.

Роклята е истински шедьовър. Прилепваше по цялото тяло на индийката, завършвайки с 6-метров шлейф, който символизираше превръщането на какавидата в пеперуда. Цветовете преливаха от виолетово, през тъмносиньо и червено.

Изработката на роклята е отнела 3000 часа или 125 дни. Първончалният замисъл бил да бъде предадена за изложба на Сваровски, но благодарение на Айшвария е стигнала до червения килим.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати