Това са съветите, с които ще изберете идеалната рокля за себе си

1 от 3 Снимки

1. Височината


Ако сте около 160 сантиметра, забравете за дългите рокли, защото в тях ще изглеждате още по-ниски. Подходящи за вас са роклите малко над коляното и малко под коляното. Съчетани с обувки на висок ток, те ще издължат фигурата ви и ще направят силуета ви по-елегантен. Дългите рокли стоят отлично на момичета, които са по-високи, тъй като подчертават най-голямото им предимство – дългите крака.

Независимо дали е за абитуриентски бал или друго официално събитие, на което трябва да сте с рокля, има няколко съвета, благодарение на които ще изглеждате перфектно.

Идеалната рокля не се определя от цената или пък от модата. Идеалната рокля е тази, която подхожда на фигурата, цвета на кожата и на косата ви. Това и трябва да вземете предвид, когато си я купувате.

Забравете за снимките на холивудски знаменитости, които дефилират по червения килим, защото много от техните тоалети на вас няма да стоят толкова добре.

Вместо това прочетете съветите в нашата галерия и се съобразете с външния си вид, за да изберете правилната рокля за себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати