Тази 5-годишна нигерийка завладя света с красотата си

1 от 6 Снимки
Тази 5-годишна нигерийка завладя света с красотата си
Снимка: instagram.com

5-годишната Джейр от Нигерия предизвика истинска сензация след първата си професионална фотосесия. Малко момиче бе определено от медиите като най-красивото дете на планетата.

Снимките на Джейр и нейните сестри са направени от фотографката Мофе Бамаива. Заедно със снимките на 5-годишната кралица на красотата Мофе е написала О, да, тя е човек! Но е и ангел.

Макар че това е било първото ѝ позиране пред обектива, Джейр се е справила изненадващо добре и определено ролята на модел ѝ се получава.

Само за няколко дни снимките са събрали хиляди харесвания, а красотата на момиченцето е определена като божествена.

На някои от кадрите нигерийката е позирала със своите сестри, а идеята е била на майка им, която искала да направи профил в Инстаграм на децата си.

Миналата година за най-красиво дете бе обявена рускинята Анна Павага. Тя е само на 8 години, а вече работи като модел за известна агенция в Русия. Профилът ѝ в Инстаграм се следи от близо 500 000 души.

Психолозите обаче са на мнение, че децата нямат място в света на модата.

Джейр и Анна могат да развият чувство са малоценност и да започнат да се определят само с външния си вид. Това е предизвиквало емоционална криза при зрели модели, а малки деца са напълно неспособни да се справят с нея.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати