ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»С какво да съчетаваме кожения клин?

С какво да съчетаваме кожения клин?

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
681146
Кожен клин с обемна жилетка
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Коженият клин, макар и не толкова популярен като така известната малка черна рокля (в оригинал Petite Robe, която успешно се налага от началото на 20-ти век до днес), е от онези дрехи, които всяка жена би трябвало да притежава в гардероба си.

Факт е, че клиновете и изобщо по-прилепналите дрехи на са за всеки, но ако все пак сте с прилични "габарити", то не се кумете да се сдобиете с кожен клин. Какво обаче е добре да имате предвид, когато решите да се издокарате с него?

Първо е добре да знаете, че коженият клин се носи в по-хладните пролетни и есенни дни или пък зимно време. Няма да изглеждате особено адекватно, ако си го сложите в най-големите жеги. Макар и да не говорим за клин от естествена кожа, а само за клин, който има ефект на "кожен", то не Ви препоръчваме да се разхождате с такъв, докато си придавате лежерен вид по време на августовската си морска почивка. Бихте изглеждали нелепо!

В случай че не искате да имате вид на онези мадами, които свободно владеят изкуството по въртене на камшици във филмите за възрастни, никога не слагайте кожено бюстие или прилепнало по Вас кожено боди, което да се вижда над кожения клин. Да, за много мъже това би изглеждало секси, но надали бихте искали да се разхождате по този начин по улиците. Изключение правят дамите, които карат мотор, тъй като кожата като цяло ефективно ги предпазва от вятъра.

Повечето модни експерти съветват коженият клин да се съчетава с по-дълга блуза или туника, която да е полупрозрачна и ефирна, за да не се постига натрупване на "тежест" в материите. Това до колко ще е тънка самата горна дреха, зависи от сезона, в който сте избрали да носите <кожения клин, а относно колко ще е дълга пък зависи от това дали сте от късметлийките с дълги крака и хубаво дупе или пък обратното. Всяка жена може да прецени сама за себе си, стига да има огледало, в което да се оглежда. Именно клиновете с кожен ефект показват всички недостатъци по тялото.

Клиновете с кожен ефект се съчетават също много добре с дълги ризи, дълги пуловери или жилетки или сако. В такива случаи се доверете просто на комбинацията от цветове и никога не слагайте черен кожен клин заедно с черна дълга риза, защото ще изглеждате така, сякаш отивате на погребение. Ако клинът е черен, можете да използвате всички други цветове за "топ", но не и черно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати