Тази сватбена рокля ще ви накара да ахнете

1 от 3 Снимки
Тази сватбена рокля ще ви накара да ахнете
Снимка: dailymail.co.uk

С най-пищния воал, който може да си представите, творческият директор на Москино, Джеръми Скот, изненада присъстващите на Седмицата на модата в Милано. Необикновената сватбена рокля носеше Джиджи Хадид.

Роклята е тип балон, над коленете и е придружена от огромен воал, украсен с цветя и пеперуди. За да не се спъне на подума, няколко асистенти носеха воала на Джиджи, докато тя вървеше пред публика.

Какъв момент, Джеръми Скот! Благодарна съм и за мен бе чест да бъда част от това невероятно шоу. Обичам смелостта ти, ума ти. Всеки път щом си помислят, че няма как да бъдеш по-забавен и креативен, ти го правиш отново, написа Джиджи в Инстаграм.

Сватбената рокля бе финала на ревюто на Москино по време на Седмицата на модата в Милано и определено булката, следвана от ято пеперуди, бе най-впечатляващата част от модната седмица в Италия.

Булката на Джеръми Скот е не само облечена в бяло, но също така дръзка и показна в своята креативност. Целта е не само да направи впечатление, а да се представи, така че никога да не бъде забравена.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари