ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да изберем удобни маратонки?

Как да изберем удобни маратонки?

ХрисиХриси
Новак
31415
Удобни Маратонки
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

За разходка, тренировка, аеробика - маратонките се вписват във всяка една ситуация и винаги ще го правят. Те са удобни, практични, любими както жените, така и на мъжете. Най-важното е да откриете тези, които ви пасват и харесват най-много.

Разнообразието на пазара е огромно, възможностите безкрайни. Понякога тази феерия от цветове, модни тенденции, дизайни и предназначение дори изморява. Ние ще се опитаме да ви улесним максимално, като ви насочим към това как да изберем удобни маратонки, в които краката ни да се влюбят от пръв поглед.

Първо правило, когато си търсите обувки – правете го в края на работния ден. Целта на това е да пробвате, когато сте с подути крака вследствие на дълъг работен ден. Когато маратонките паснат на уморени крака, значи ще ви бъдат удобни във всеки един момент.

Що се отнася до материята, за ежедневна употреба препоръчваме модели, изцяло от кожа. Ако не можете да се откажете от любимите си маратонки дори през лятото, пък, си вземете такива от плат или гуменки. Те винаги ще бъдат на мода и ще придават индивидуалност на визията ви.

При избор на удобни маратонки обърнете внимание на подметката. Важно е тя да бъде по-твърда, понеже ако не е, има опасност от наранява не ходилото или петата от камъчета или други неравности по пътя. Винаги избирайте леки обувки – с тях се ходи по-лесно и краката не се изморяват бързо.

Някой маратонки са с по-висока яка за глезена – те са за предпочитане понеже го обгръщат и предотвратяват изкривявания или други наранявания.

Носене на маратонки

Хубаво е предпочитаният от вас модел да бъде с широк нос. По-тесният такъв води до нараняване и свиване на пръстите, както и деформиране на кокалчетата.

Изберете си равни маратонки, тоест разминаването при височината на пръстите и петата да е нищожно или да липсва. Така, напрежението ще се разпределя върху цялото ходило и няма да причинява болка на една или друга част от крака.

И накрая – при избор на маратонки никога не купувайте, преди да пробвате! Обуйте бъдещите си нови придобивки, разходете се с тях в магазина, вижте как изглеждат в огледалото. Усетете ги – дали и доколко са удобни. Не бързайте, както казахме изборът е огромен, а вашите маратонки кротко си седят и ви чакат на някоя витрина.

Ако желаете да си вземете нови маратонки, разгледайте нашите обяви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати