Кейт Мидълтън и нейният хранителен режим

Кейт Мидълтън

Няма съмнение, че всеки от нас проявява любопитство към ежедневните навици на богатите и известните, а какво остава, щом става въпрос за кралска особа. Днес ще обърнем внимание на една такава.

Става дума за Кейт Мидълтън - херцогинята на Кеймбридж, горда майка на 3 деца и красива жена, която поддържа отлична форма. Едва ли го прави само с тренировки и физическа активност.

Ето какво е здравословното меню на съпругата на принц Уилям – как успява да бъде красива, сияйна, енергична и в чудесна форма? Ето я диетата на Кейт Мидълтън!

Кейт Мидълтън е споделяла, че е истински любител готвач и кухнята не ѝ е чужда. Тя казва още, че се стреми да ограничава въглехидратите и да набляга на полезни мазнини, зеленчуци и плодове. Освен това тя внимателно подбира продуктите, защото именно те са една от причините за красива кожа.

Сред любимите храни ѝ са табуле, гаспачо, диня, севиче, годжи бери и други. Нека видим примерно меню, което херцогинята предпочита за деня:

Закуската на херцогинята се състои от зелени полезни продукти, които тя най-често консумира под формата на смути. Най-често то се състои от маруля, спанак, кейл, спирулина, кориандър. Може да включва и боровинки.

Смутитата попадат в режима на Кейт Мидълтън

Обядът е съставен основно от богато на зеленчуци меню, салата от диня или табуле. Отново здравословно меню. Що се отнася до вечерята, понякога херцогинята предпочита да я приготвя сама. Сред любимите ѝ ястия се нареждат различни супи, къри и печено пилешко месо, което пък е изкушението за принц Уилям.

Между храненията, в случай че огладнее, херцогинята предпочита да залъже глада с плодове, към които често добавя и бадемово мляко. Що се отнася до алкохолните напитки, те не са нещо, което да я привлича.

Все пак, по специални случаи тя си позволява чаша вино. То ѝ е напълно достатъчно, за да уважи гостите и близките си. Здравословният режим на Кейт Мидълтън е пример за балансирано хранене, което едновременно поддържа организма сит, дава усещане за лекота в стомаха, но и достатъчно енергия през целия ден.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати