Ето защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресата

Ето защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресата

Принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган бяха на 10-дневната си кралска обиколка в Южна Африка. Те пристигнаха в Кейптаун с техния син Арчи Маунтбатън и новата му бавачка. Посещението на двойката идва в подходящ момент, защото в последно време британската преса беше доста критично настроена към тях.

Една от причините за всички тези критики беше, когато Меган Маркъл разгневи всички привърженици на кралския двор, отказвайки поканата на кралица Елизабет за предстоящ бал. Вместо това тя избра да лети за Ню Йорк, за да подкрепи приятелката си Серина Уилямс на Us Open.

Кралските съветници се надяват, че пътуването им до Южна Африка може да заглуши до някъде негативните коментари и ще насочи вниманието на медиите към работата на двойката като посланици на общността.

Но докато специалистите от пресцентъра на двореца работят извънредно, Меган не се притеснява ни най-малко от негативните коментари в пресата по неин адрес.

Ето защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресата

Според достоверни източници херцогинята на Съсекс не се притеснява от нищо, защото има пълната подкрепа на Нейно величество.

Кралица Елизабет смята, че херцогът и херцогинята на Съсекс са допринесли много, привличайки млади хора за различни благородни каузи.

Кралицата показа подкрепата си към Меган Маркъл още в самото начало, когато позволи на бившата актриса да присъства на Коледа в Бъкингам, след като се сгоди за Хари през 2017 г.

Преди това подобни покани бяха разрешени само за членове на семейството (за принцеса Даяна и Кейт Мидълтън тъй нямаше такива покани).

Кралицата взриви пресата и с това, че покани Меган да пътува с нея соло за официално посещение, и то само месец след сватбата им с Хари през 2018 г.

Ето защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресата

Кейт, която се омъжи за принц Уилям през 2011 г., направи първото си самостоятелно пътуване с кралицата едва през 2019 г.

От всичко това всеки би си направил извод, че кралицата има силна привързаност към Меган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати