Звездите с най-много сключени бракове

1 от 6 Снимки
Памела Андерсън

И до днес хората казват, че брак се сключва веднъж. Колкото и романтично да звучи това, практиката показва точно обратното - докато някога действително разводите са били табу, днес все по-малко хора са заедно, докато смъртта ги раздели. Доказват го някои от звездите в Холивуд. За много от тях семейната идилия приключва с развод. Други обаче имат толкова много бракове, че са добили слава на рекордьори. Ето кои са звездите с най-много бракове!

Джоан Колинс е една от тях. Тя има 4 развода. Актьорът Максуел Рийд е първият ѝ съпруг. Следващата ѝ половинка е певецът Антъни Нюли. По-късно тя се омъжва и за Роналд Кас и Петер Холм. В момента тя е женена за пети път – за театралния мениджър Пърси Гибсън.

Памена Андерсън също е сред звездите с много бракове. Тя е минавала под венчилото 4 пъти. Интересното при нея, че първите ѝ два брака (и развода) са с Рил Саломон. Преди него тя е била омъжена и за Томи Лий и Кид Рок.

Деми Мур има три развода. Първият ѝ партньор е музикантът Фреди Мур, след това се омъжва за Брус Уилис, а през 2013 година се развежда с Аштън Кътчър.

С три развода е и Джей Ло. Първите ѝ два брака продължават по-малко от година. Последният ѝ брак е с Марк Антъни. Макар и най-дълъг от всички, и той е неуспешен.

Същата е ситуацията и при Анджелина Джоли. Всичките ѝ бракове на този етап завършват с развод. Последният ѝ трети брак е с Брад Пит, и той обаче през 2016 г. приключи с развод.

Отчаяната съпруга Ева Лонгория също е минавала под венчилото три пъти. В момента е омъжена за бизнесмена Хосе Антонио Бастон, преди това обаче два от брайовете й приключват с развод - този с баскетболиста Томи Паркър, а първият й брак е с актьора Тайлър Кристофър.

И един мъж в дамска компания – Том Круз има три развода зад гърба си. И трите пъти той е бил женен за актриса – първо за Мими Роджърс, след това за Никол Кидман. Последният му развод е с Кейти Холмс. Към този момент Круз все още е ерген. Отново - лоша новина за всички, които са го изгубили. Добра новина за свободните момичета по света!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати