Звездните раздели на Брадли Купър

Брадли Купър

Любовният живот на Брадли Купър през годините е доста непредсказуем. В средата на 2000-та г. той за кратко беше женен за актрисата Дженифър Еспозито, която не се изказва ласкаво за техните любовни взаимоотношения.

След развода им Купър имаше авантюри с актриси като Зоуи Салдана и Рене Зелуегър. Интересен факт е, че той се срещаше със Зелуегър в продължение на две години, без изобщо да се появи на снимка с нея или да потвърди връзката им. И тогава, някъде около 38-ия му рожден ден, той сякаш реши, че е дошло време да се успокои. Два месеца след Оскарите през 2013 г., на които той заведе майка си като своя дама (нещо, което е правил няколко пъти), актьорът започна много публично да се среща с 21-годишния по онова време модел Суки Уотърхаус.

Купър и Уотърхаус се появяваха навсякъде заедно. Моделът предано го подкрепяше през натоварените периоди в кариерата му. Суки го придружи на наградите през 2014 г., когато той беше номиниран за филма Американска схема (American Hustle), и през 2015 г.на номинациите за Aмерикански снайперист (American Sniper).

Но само няколко седмици след Оскарите през 2015 г. се разчу, че Купър и Уотърхаус вече не са заедно. Коя е интересната част? Източник твърдеше, че двойката е приключила връзката си преди церемонията по награждаване през януари, но двамата са останали приятели и са присъствали заедно на събитието. Източникът добави, че след нощта на церемонията са забелязани в ресторант, но не изглеждали привързани и не демонстрирали близост по време на вечерята.

Впоследствие новините за тяхната звездна раздяла гласяха, че Брадли и Суки са сложили край на взаимоотношенията си, защото на 40 години Купър осъзнал, че е готов да има деца, но не и Уотърхаус, която по това време е 23-годишна.

Ирина Шейк

Два месеца по-късно Купър беше забелязан в Ню Йорк с друг модел - тогава 29-годишната рускиня Ирина Шейк. Връзката между Брадли Купър и Ирина Шейк продължи четири години и двамата имат дъщеря, наречена Леа де Сейн Шейк Купър. През времето, през което бяха заедно моделът придружаваше Брадли на различни работни събития и подкрепяше кариерата му. Основно той се занимаваше с режисьорския си дебют - филмът Роди се звезда (A Star Is Born).

Седмица след премиерата на хитовия филм през октомври, плъзнаха слухове, че двамата не са щастливи заедно и връзката им е пред разпад. Слуховете гласяха, че нещата между Брадли и Ирина не вървели от известно време и те дори обмисляли прекратяване на взаимоотношенията си, но останали заедно за да избегнат евентуалното негативно влияние от раздялата върху кариерата на актьора.

И така Шейк беше неотлъчно до Купър на събитията, свързани с филма и на наградите Оскар в началото на 2019 г. В следващите месеци двамата бяха засичани заедно още няколко пъти, докато през юни официално излезе новината, че Купър и Шейк са сложили край на взаимоотношенията си.

Не бихме могли да пропуснем и ролята на Лейди Гага в цялата история, свързана с края на връзката между Брадли и Ирина.

Лейди Гага

Купър и Гага си партнират в хитовия филм Роди се звезда. По време на наградите Оскар двамата изпълниха песента Shallow изключително емоционално и изглеждаха доста близки. Това породи редица въпроси и съмнения дали всъщност между тях има нещо повече от приятелство и дали това е причината за раздялата между Купър и Шейк.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати