Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кои десерти обича да хапва британското кралско семейство

Кои десерти обича да хапва британското кралско семейство

4 от 4 Снимки
4. Принц Хари харесва всички десерти, които имат бананов вкус. Сред най-предпочитаните от него сладки изкушения са банановата плодова пита и банановия сладолед. И все пак неговият абсолютен фаворит сред сладкишите, категорично е карамеления бананов кекс, който принцът обича още от детството си.

Десертите са перфектният завършек на всеки обяд или вечеря. Тези сладки изкушения, са истинска наслада за сетивата. Едва ли има човек, който би устоял на неповторимия вкус на прекрасен апетитен десерт!

В тази любопитна статия ще научите кои са любимите десерти на британското кралско семейство.

Нейно Величество кралица Елизабет Втора е привърженик на здравословния начин на живот и спазва стриктна здравословна диета.

Понякога обаче тя е склонна да наруши леко тази диета и да се наслади на неустоимия вкус на специално приготвена от професионалните готвачи в кралския двор бисквитена шоколадова торта.

Вижте в галерията ни по-горе любимите десерти на британското кралство семейство.

5. Изненадващо за нас любимото сладко изкушение на Меган Маркъл всъщност не е десерт. Тя споделя, че вместо това би предпочела да се наслади на чаша прекрасно червено вино. Меган обожава тази напитка, но откакто се присъедини към голямото кралското семейство все по-рядко си позволява да се черпи с нея. Фаворитът ѝ е Тинянело, произведено в Тоскана и е микс от сортовете Санджовезе и Каберне, Совиньон и Каберне Фран.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lyubomir
Lyubomir
18.08.2020 11:52
А аз най-много обичам Крем карамел. :)
3
0
Lyubomir
Lyubomir
18.08.2020 16:39
Много е хубав!
1
0