Правилата за красота на британското кралско семейство

Британското кралско семейство

Сигурно си мечтаете да живеете в дворец, да разполагате с дрехи последна мода, скъпи бижута и да можете да правите с тях каквото си искате. Не бързайте обаче да се размечтавате толкова, защото кралските особи спазват много строги правила по отношение на външния си вид. Те невинаги са толкова лесни за изпълнение и определено не са особено креативни. Ето само някои от правилата за красота в британското кралско семейство.

Грижа за лицето

Ясно е, че кралските особи разполагат с най-добрата и качествена козметика, най-малкото защото могат да си го позволят. Но не само тя е важна, за да имат имат те чиста и сияйна кожа на лицето. Редовното подлагане на всевъзможни козметични процедури е задължително правило, което те са длъжни да следват. Лицето трябва да изглежда перфектно!

По отношение на грима няма особена свобода на действие, с изключение на червилото. Гримът трябва да е възможно най-семпъл, без никакви по-ярки тонове. Това важи и за червилото, но е почти задължително да се поставя. Според слуховете самата кралица Елизабет Втора настоява на това, както и нюансът му да бъде съобразен с дрехите.

Грижа за косата

Тя отново трябва да изглежда перфектно и винаги да е прилежно прибрана. Може да е вързана на опашка, на плитка или по друг начин, но винаги да си личи, че за нея се полагат грижи и да не се виждат никакви хвърчащи или непокорни кичури. Това важи дори по време на спорт, за което вероятно можете да се радвате, че не сте кралска особа. Вместо набързо да прихванете косата си в небрежен кок, така че тя да не се развява по време на сутрешния ви джогинг, ще трябва опитен фризьор да се погрижи за нея.

Също така, ако бяхте част от кралското семейство, нямаше да имате щастието да експериментирате кой знае колко с цветове. Можете с няколко нюанса да изсветлите или потъмните косата си, но нищо повече. Никаква ексцентричност не е позволена!

Грижа за ръцете

Забравете за ярко червения лак за нокти, камо ли за черен! Дори не си го и помисляйте, защото кралското семейство набързо ще ви изрита от двореца си. Образно казано или не съвсем. Но ако искате да продължите да се радвате на всички останали привилегии, които вървят ръка за ръка с царското потекло, то се придържайте към изряден маникюр, завършващ с цветове с натурални нотки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати