Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Диетата, с която Адел свали 30 кг

Диетата, с която Адел свали 30 кг

Мариана В.Мариана В.
Джедай
502931
Певицата Адел

Английската певица Адел успя да пробие на световната сцена благодарение на невероятния си талант. И въпреки че тя е великолепна певица, чиито хитове остават в сърцата на мнозина, отнасяше много критики заради пухкавата си фигура.

Всичко това вече е в миналото, защото Адел свали близо 30 кг при това за сравнително кратък период от време.

Сега феновете не само се прехласват по новата суперфигура на певицата, но и се опитват да разберат каква е тайната на нейното отслабване и каква диета е спазвала певицата. Как отслабна Адел?

В търсене на тайната диета, с чиято помощ Адел успя да се втали са отрицателно време, редица британски таблоиди са направили специално разследване.

Сигурни източници на US Weekly твърдят, че са разкрили подробности за хранителния режим на Адел и бързат да публикуват своите разкрития на страниците на вестника си.

Британската певица Адел се е подложила на специална диета, като ключово за загубата на тегло се е оказала употребата на нискокалорична храна.

От менюто на гласовитата певица са били почти изцяло изключено сладкото и алкохолът, като се е позволявала само по 1-2 чаши вино дневно.

Задължителна част от менюто на певицата е зеленият чай, позволено е и кафе, но без захар. Насърчава се консумацията на голямо количество вода, както и поне по 4 порции плодове и зеленчуци дневно.

В менюто на поп дивата преобладават ябълките, боровинки, целина и рукола. Набляга се на сьомга, пуешко месо, елда, както и ядки.

За да задоволи глада си за сладко, Адел има право да хапва по малко черен шоколад с висок процент какао, но не повече от три пъти седмично.

Строгият режим е бил допълнен от интензивна физическа активност, което може да шокира верните почитатели на певицата, които знаят, че тя не е спортна натура и никак не е чест посетител на фитнес залите.

Но за учудване на мнозина, Адел влиза редовно в залата и тренира поне три пъти седмично. Освен това британката посещава курсове по пилатес. Компания там ѝ прави съпругата на Роби Уилямс - Айда.

За съжаление, на всички дами, които искат да се отърват от наднорменото тегло, точната диета на Адел все още си остава тайна.

Запознатите твърдят, че зад отличната форма на певицата стоят изключително кадърни диетолози, които са открили кои са полезните храни за нея и от кои тя пълнее.

Разбира се, не на последно място е мотивацията за редовен спорт, който певицата приписва на своя малък син. Запознати с личния живот обаче говорят, че зад успешното вталяване на Адел стои и новата любов, която изживява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати