Шарън Стоун: Жените симулират оргазъм, но мъжете симулират цяла връзка

Шарън Стоун: Жените симулират оргазъм, но мъжете симулират цяла връзка

Шарън Стоун стана известна през 80-те и 90-те години на миналия век, появявайки се в хитови филми като Зов за завръщане и Казино. Но голямата слава ѝ донесе онази прословута сцена в Първичен инстинкт през 1992 г., когато русокосата съблазнителка се яви на разпит в полицията с къса бяла рокля и кръстоса краката си, а отдолу бе без бельо.

Оттогава насам в живота ѝ изтече много вода. Зад гърба си Шарън Стоун има два провалени брака и трима осиновени сина. През 2001-ва животът я поставя на най-тежкото изпитание – актрисата получава кръвоизлив в мозъка. Приета е в болница цели три дни след инсулта, когато вече болката в главата станала нетърпима. Възстановяването ѝ отнело цели 7 години. Време, през което за да оцелява, ѝ се наложило дори да заложи къщата си. Но най-лошото е, че е забравена от всички.

Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкова знаменити! Тя почина, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени, сподели огорчението си неотдавна Стоун, която наскоро се снима гола за списание на 61-годишна възраст.

Актрисата е имала предостатъчно време да премисли славата, живота, връзките си и да пресее хората около себе си.

В пресата тя неколкократно е намеквала, че е бисексуална и че в миналото (а, може би и в настоящето) е имала връзки и с жени. Всеки е бисексуален до известна степен. Сега мъжете действат като жени и е трудно да имаш връзка, защото аз харесвам мъжете по един старомоден начин. Искам мъжественост и истината е, че сега само жените я притежават.

Ето 10 вдъхновяващи цитата за живота и връзките от Шарън Стоун.

Шарън Стоун
Снимка: CelebMafia

В средата на 40-те си години един ден влязох в банята с бутилка вино. Заключих вратата и си казах: Няма да излезеш, докато напълно не приемеш начина, по който изглеждаш в този момент.

Прекарала съм много време по болници. И осъзнах, че не само лекарството, което получаваш там, е важно. Не по-малко болният се нужда от състрадание и това е най-доброто, което можеш да му дадеш.

Мъжете ме поставяха на пиедестал. Но после никога не идваха да се покланят пред мен.

Провалих се в най-важните неща в живота. Провалих се в грижите за здравето ми, провалих се в брака, провалих се във всичко. Но се изправих и продължих напред.

Откакто станах на 18, зная, че мога да изляза с всеки мъж, с който пожелая. Но това не значи, че искам да изляза с всеки мъж, който пожелае мен. Определено не ми харесва да ме поставят в ситуация, в която съм притисната към стената.

Мирът не е химера, той наистина съществува. В душата и сърцето на всеки един от нас.

Хората се страхуват от промените, защото смятат, че може да загубят нещо. Но много малко от тях си дават сметка, че може и да спечелят от това.

Шарън Стоун днес

Днес по света има милиони момичета с платинено изрусени коси, огромни устни, силикон в гърдите и задните части, импланти в скулите и бели дражета дъвки вместо зъби. Това ли е красиво днес? Това ли е истинския ни стандарт за красота?

Жените наистина могат да симулират оргазъм, но пък мъжете са способни да симулират цяла връзка.

Истинското щастие идва отвътре. То е нещо, което никой не може да ти даде.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати