Кейт Мидълтън - големият коз на кралското семейство

Кейт Мидълтън - големият коз на кралското семейство

По време на толкова много трусове и противоречия в кралското семейство, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се превърна в големия коз за кралския двор - тя стана като принцеса Даяна, но без драмата.

Докато миналата година принц Андрю беше ефективно премахнат от кралицата, а принц Хари и Мегън Маркъл предизвикаха истинска PR катастрофа с интервюто си за телевизия ITV, Кейт се превърна в централна фигура и тайно оръжие за цялото кралско семейство.

На фона на цялата драма Катрин се появи в пълния си блясък и изпълни всичките си задължения, представяйки по най-добрия начин кралското семейство.

Откакто тя роди третото им дете принц Луис през 2018 г., наблюдателите на кралското семейство отбелязаха силно нарастващата увереност в Кейт, която се потвърди и от зашеметяващия ѝ външен вид и по-спокойното ѝ поведение по време на официалните ангажименти.

Херцогинята на Кеймбридж никога не се е стремила да бъде център на вниманието, но тя успя да преодолее срамежливостта си.

Кралица Елизабет призна, че Кейт притежава всички необходими качества, за да бъде една достойна кралица.

Да не забравяме и факта, че през декември 2019 г. след 65 години като покровител на фондацията "Семейни действия" Нейно величество лично предаде тази отговорност на Кейт.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати