Ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Тайната на Златка Димитрова за перфектно тяло е разкрита!

Тайната на Златка Димитрова за перфектно тяло е разкрита!

Златка Димитрова
Снимка: fb

До летните отпуски останаха по-малко от пет месеца. А това е сигнал за всички, които искат да влязат във форма. Забелязва се оживление, както в залите за трениране, така и по щандовете със здравословни храни в магазините.

Златка Димитрова е гуру в тренировките, затова можем да се доверим на нейните съвети за изваяно тяло. Тя е висока 177 см. и тежи 64 килограма.

В социалните мрежи, Златка отговори на десетки въпроси от своите последователи. Тя даде съвети на всички, които искат да влязат във форма. Тя издаде и тайната на перфектното тяло – „воля, диета и тренировки”.

Каква е тайната на Златка Димитрова за перфектно тяло?

Златка тренира по шест пъти в седмицата, но не всеки пъти прави кардио тренировки. В отделен ден тя тренира за корем. Това и денят, в който прави кардио.

По отношение на храненето, Златка Димитрова не брои стриктно калории. Тя обаче има строг хранителен режим, който прецизно следва, тъй като се подготвя за състезание през май. На този етап Златка не си позволява да се храни с пица, например, макар в миналото да е „прегрешавала”.

Тя отговори и на въпрос за часовете за хранене. Според нея е по-важно какво ядем, а не кога. Златка Димитрова казва, че едно парче торта, изядено на обяд, е по-вредно от три яйца, консумирани преди лягане.

По време на тренировките, Златка използва L-carnitine и то само за два месеца, докато сваля мазнини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати