ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Лъв

Известни личности от зодия Лъв

Аника ВойтАника Войт
Експерт
111236
Известни личности от зодия Лъв

Представители на зодия Лъв са амбициозни и винаги се стремят да бъдат в центъра на вниманието. При тях е присъщо да са винаги в топ форма, и да покриват всички върхове. Те влагат сърце и душа във всичко, с което се заемат. Това важи и за известните личности от зодия Лъв. Нека видим някои от тях, представени от холивудски знаменитости.

Дженифър Лопес

Родена на 24.07.1969 г., американска актриса, певица, танцьорка, моден дизайнер, продуцент и бизнесдама.

Типичен представител на зодия Лъв, Дженифър Лопес е изключително упорита и целенасочена. Тази латиноамериканска дива, като истинска лъвица, успя с лекота да покаже на всички, че е изключително талантлива.

Но успехите и не спират само до тук. Към днешна дата тази известна личност от зодия Лъв е една от най-успешните бизнес дами на Америка.

Дженифър Лопес

С увереността и постоянството, присъщи за характера на Лъва, Дженифър използва своите управленски способности, ставайки собственик на кубинския ресторант Madre's.

Коко Шанел

Роден на 19.08.1883 г., известен френски моден дизайнер.

В света на модата името на тази известна Лъвица е едно от най-популярните. Някога, запалена по шиенето на дрехи, младата Коко дори не може да си представи, че любимото й занимание ще й донесе световна слава.

Но когато шапките започват да се търсят сред аристократите, Шанел не се плаши и със самочувствието, присъщо на всички представители на тази зодия, отворя първия си магазин.

Сандра Бълок

Родена на 26 юли 1964 г., известна американска актриса. Сандра е родена в семейство на музиканти, но никога не е искала да последва тази кариера.

Сандра Бълок

Самата тя не веднъж е разказвала как умишлено прекъсна представянето си в операта, за да не влезе в музикално училище. Още тогава родителите ѝ осъзнават, че с нейната упоритост и самочувствие тя ще стигне далеч. Днес тя е сред звездите от зодия Лъв, които цял свят разпознава.

Мадона

Родена на 16.08.1958 г., актриса и певица. Това е истинска Лъвица във всичките й форми. С високо самочувствие и упорита работа, тя показа, че е номер едно не само на сцената, но и в киното.

С появата на дъщеря си, Мадона открива таланта си на писател. Към днешна дата тя е издала няколко книги, публикувани в голям тираж по целия свят. Със сигурност може да се каже, че тя няма да спре дотук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest