ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Водолей

Известни личности от зодия Водолей

Известни личности от зодия Водолей

Водолеите са нестандартни личности, оригинали, които отказват да следват тълпата. Те винаги игнорират чуждото мнение и избират да вървят по неотъпкан път, защото там ги очакват много вълнуващи открития.

Водолеите смятат скуката за заразна болест и правят всичко възможно, за да се предпазят от нея. Те са непредвидими и винаги ще ви изненадат с нещо. Имат интересни идеи и определено има какво да научите от тях. А чувството им за хумор е наистина непоправимо.

Може би затова има толкова много звездни представители на тази готина зодия.

Кои известни личности са зодия Водолей?

Дженифър Анистън

Родена на 11.02.1969 г., американска актриса, продуцент и бизнесдама. Първа в списъка поставяме имено Дженифър Анистън. Лесно е да си влюбите в нея от пръв поглед, тъй като притежават креативност, харизма и естествен усет. Като типичен Водолей, Дженифър е надарена със сладък външен вид и в същото време изключителен ум.

Парис Хилтъне  зодия Водолей

Актрисата се стреми да изглежда модерна. Дори да я видим облечена със стари дънки и мъжки тип риза, тя определено ще измисли някаква акцент, който незабавно ще подчертае нейната индивидуалност.

Парис Хилтън

Родена на 17.02.1981 г. Една от най-богатите хотелирески наследници, Парис Хилтън е един типичен представител на жената Водолей.

Името на Парис се прочу с любовта си към охолния нощен живот, клубовете и мъже.

Тя не се страхува да бъде отворена и активна (понякога дори малко прекалено), обича да бъде различна от всички останали и между другото го прави добре. Типично за зодия Водолей, тя много добре знае как да привлече вниманието към себе си и как да заинтересува другите.

Боб Марли е зодия Водолей

Боб Марли

Роден на 11.03.1981 г., китарист, вокалист и композитор. Друг известен Водолей е ямайският музикант Боб Марли. Благодарение на неговата музика, регето стана толкова популярен жанр в съвременната музика.

Благодарение на изумителното творчество на Марли, растафарианството бързо се разпространява в много страни по света.

Това бяха известни личности от зодия Водолей, които винаги блестят ярко с присъствието си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати