ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Водолей

Известни личности от зодия Водолей

Аника ВойтАника Войт
Експерт
107307
Известни личности от зодия Водолей

Водолеите са нестандартни личности, оригинали, които отказват да следват тълпата. Те винаги игнорират чуждото мнение и избират да вървят по неотъпкан път, защото там ги очакват много вълнуващи открития.

Водолеите смятат скуката за заразна болест и правят всичко възможно, за да се предпазят от нея. Те са непредвидими и винаги ще ви изненадат с нещо. Имат интересни идеи и определено има какво да научите от тях. А чувството им за хумор е наистина непоправимо.

Може би затова има толкова много звездни представители на тази готина зодия.

Кои известни личности са зодия Водолей?

Дженифър Анистън

Родена на 11.02.1969 г., американска актриса, продуцент и бизнесдама. Първа в списъка поставяме имено Дженифър Анистън. Лесно е да си влюбите в нея от пръв поглед, тъй като притежават креативност, харизма и естествен усет. Като типичен Водолей, Дженифър е надарена със сладък външен вид и в същото време изключителен ум.

Парис Хилтъне  зодия Водолей

Актрисата се стреми да изглежда модерна. Дори да я видим облечена със стари дънки и мъжки тип риза, тя определено ще измисли някаква акцент, който незабавно ще подчертае нейната индивидуалност.

Парис Хилтън

Родена на 17.02.1981 г. Една от най-богатите хотелирески наследници, Парис Хилтън е един типичен представител на жената Водолей.

Името на Парис се прочу с любовта си към охолния нощен живот, клубовете и мъже.

Тя не се страхува да бъде отворена и активна (понякога дори малко прекалено), обича да бъде различна от всички останали и между другото го прави добре. Типично за зодия Водолей, тя много добре знае как да привлече вниманието към себе си и как да заинтересува другите.

Боб Марли е зодия Водолей

Боб Марли

Роден на 11.03.1981 г., китарист, вокалист и композитор. Друг известен Водолей е ямайският музикант Боб Марли. Благодарение на неговата музика, регето стана толкова популярен жанр в съвременната музика.

Благодарение на изумителното творчество на Марли, растафарианството бързо се разпространява в много страни по света.

Това бяха известни личности от зодия Водолей, които винаги блестят ярко с присъствието си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest