ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Овен

Известни личности от зодия Овен

Известни личности от зодия Овен

Известните личности от зодия Овен се открояват със силната си воля, енергичност и позитивизъм. Няма как да останат незабележими, те просто се открояват в тълпата. Искрени, добронамерени и лесно прощаващи, те са идеалният приятел за всеки.

Нека видим някои вдъхновяващи звезди от зодия Овен.

Роналдиньо

Роден на 23.04.1980 г., бразилски футболист. Смел, адски упорит и дисциплиниран, все черти описващи един истински Овен. Наистина волята за победа и решителността присъщи на зодията му помогнаха спечели световна слава като футболист на Барселона.

Робърт Дауни Джуниър

Роден на 04.04.1965 г., американски актьор, продуцент, певец и музикант. Като всеки мъж Овен и Робърт Дауни Джуниър изпъква със своята оригиналност. Той е непоколебим и винаги остава верен на себе си. Въпреки годините и опита, който има зад гърба си, той не губи своята яркост, лудост и оригиналност.

Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун

Родена на 22.03.1976 г., американска актриса и продуцент. Освен това е жена Овен. Актрисата е известна с нейната неизчерпаема енергия и оптимизъм. Винаги усмихната и активна, не спира за миг да преследва своите цели. Въпреки богатата си професионална автобиография, Рийз никога не пренебрегва семейството, децата и приятелите си. Като истински Овен, намира време и енергия да е неотлъчно до тях.

Еди Мърфи

Роден 03.04.1961 г., американски комик. Позитивен, непринуден Еди Мърфи е един от най-любимите положителни и забавни образи в киното. Където и да се появи, Еди Мърфи осветява всичко със своята харизма. Все пак е сред известните личности от зодия Овен!

Сара-Джесика Паркър

Родена на 25.03.1965 г., американска актриса и продуцент. Актрисата Сара-Джесика Паркър е типичен представител на зодията Овен. Нейната смелост, природен чар и помогнаха да се превърне в модна икона и да бъде пример за милиони жени по света.

Сара Джесика Паркър

Сър Елтън Джон

Роден на 25.03.1947 г., певец, автор на песни и пианист. Няма нужда от представяне на този велик музикант. Сър Елтън Херкулес Джон е жива легенда на шоубизнеса, чийто многостранен талант е оставил ярка следа на световната сцена. Той е необикновен творец със звездна съдба. Няма как един Овен да не притежава неизчерпаема енергия и оптимизъм, с помощта на които Сър Елтън Херкулес Джон успя да постигне истински шеметен успех, максимизирайки всичко, което му е дадено от природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати