ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Овен

Известни личности от зодия Овен

Аника ВойтАника Войт
Експерт
111102114
Известни личности от зодия Овен

Известните личности от зодия Овен се открояват със силната си воля, енергичност и позитивизъм. Няма как да останат незабележими, те просто се открояват в тълпата. Искрени, добронамерени и лесно прощаващи, те са идеалният приятел за всеки.

Нека видим някои вдъхновяващи звезди от зодия Овен.

Роналдиньо

Роден на 23.04.1980 г., бразилски футболист. Смел, адски упорит и дисциплиниран, все черти описващи един истински Овен. Наистина волята за победа и решителността присъщи на зодията му помогнаха спечели световна слава като футболист на Барселона.

Робърт Дауни Джуниър

Роден на 04.04.1965 г., американски актьор, продуцент, певец и музикант. Като всеки мъж Овен и Робърт Дауни Джуниър изпъква със своята оригиналност. Той е непоколебим и винаги остава верен на себе си. Въпреки годините и опита, който има зад гърба си, той не губи своята яркост, лудост и оригиналност.

Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун

Родена на 22.03.1976 г., американска актриса и продуцент. Освен това е жена Овен. Актрисата е известна с нейната неизчерпаема енергия и оптимизъм. Винаги усмихната и активна, не спира за миг да преследва своите цели. Въпреки богатата си професионална автобиография, Рийз никога не пренебрегва семейството, децата и приятелите си. Като истински Овен, намира време и енергия да е неотлъчно до тях.

Еди Мърфи

Роден 03.04.1961 г., американски комик. Позитивен, непринуден Еди Мърфи е един от най-любимите положителни и забавни образи в киното. Където и да се появи, Еди Мърфи осветява всичко със своята харизма. Все пак е сред известните личности от зодия Овен!

Сара-Джесика Паркър

Родена на 25.03.1965 г., американска актриса и продуцент. Актрисата Сара-Джесика Паркър е типичен представител на зодията Овен. Нейната смелост, природен чар и помогнаха да се превърне в модна икона и да бъде пример за милиони жени по света.

Сара Джесика Паркър

Сър Елтън Джон

Роден на 25.03.1947 г., певец, автор на песни и пианист. Няма нужда от представяне на този велик музикант. Сър Елтън Херкулес Джон е жива легенда на шоубизнеса, чийто многостранен талант е оставил ярка следа на световната сцена. Той е необикновен творец със звездна съдба. Няма как един Овен да не притежава неизчерпаема енергия и оптимизъм, с помощта на които Сър Елтън Херкулес Джон успя да постигне истински шеметен успех, максимизирайки всичко, което му е дадено от природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати