ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Риби

Известни личности от зодия Риби

Аника ВойтАника Войт
Експерт
111242
Известни личности от зодия Риби

Човек от зодия Риби няма как да видите седнал на бюро и обработващ скучни финансови отчети. Напротив, по-вероятно е да ги откриете на някоя изложба, галерия, театър или концертна зала. Те са бохеми, хора на изкуството.

Това ще ви докажат и тези известни личности от зодия Риби:

Риана

Родена на 20.02.1988 г., американска R&B и поп певица. Известна с музикалните си хитове. Чувствена и романтична, с очарователния си глас успя да спечели милиони фенове от цял ​​свят.

Синди Крауфорд

Синдри Крауфорд е зодия Риби

Родена на 20.02.1966 г., американски супермодел, MTV водеща, актриса. Един от най-добрите супермодели на деветдесете година, е също звезда от зодия Риби. Синди Крофорд е изключително харизматична жена, чието лице не слиза от кориците на модни списания и до ден днешен. Освен красота, американският супермодел притежава една от силно изразените черти на зодия Риби - доброта. Тя участва активно в благотворителни кампании и фондации.

Брус Уилис

Роден на 19.03.1955 г, американски актьор, продуцент и певец. Легенда в съвременното кино, Брус Уилис сме свикнали да виждаме в роли на смели герои, помагащи и борещи се за доброто. Тези негови роли, напълно го описват и в личен план. Притежава всички тези качества. По душа той е романтичен и добродушен, готов да помогне на всеки в нужда.

Шарън Стоун

Шарън Стоун

Родена на 10.03.1958 г., американска актриса, продуцент, модел. Подобно на повечето жени от зодия Риби, тя е очарователна и мила. Дори с годините тя не губи своя чар и загадъчност. Тя е сред най-красивите и известни Риби.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest