ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тайните за красота на Ариана Гранде

Тайните за красота на Ариана Гранде

Тайните за красота на Ариана Гранде

Не всеки си дава сметка какво значи да успееш да се превърнеш в идол на тийнейджърите. Тази публика е може би най-взискателната по отношение на визията на своите любимци. Налага се винаги тийн идолът да бъде не просто в крак с последния писък на модните тенденции, но и да ги изпреварва, а и да ги диктува. В тази възрастова група музикална или филмова звезда непременно означава и моден законодател.

Безспорно Ариана Гранде е успешна, щом е успяла да завладее вниманието на тази толкова взискателна публика. Не само музиката е това, което привлича толкова много фенове към нея, но и начинът, по който изглежда, по който се облича, както и начинът по който налага модните тенденции сред подрастващите.

Ариана съветва своите почитателки да пият много вода, за да имат кожа като нейната. На тази възраст поддържането на блестяща и сияйна кожа не е трудно, но предвид изтощителните пътувания и прекомерния сценичен грим, несъмнено хидратацията е от изключителна важност.

Младата звезда споделя, че харесва здравословната храна, тъй като тя я зарежда за целия изтощителен и изпълнен със събития ден. Момичето казва, че това е най-добрият начин за поддържане на стройна и женствена фигура.

Ариана Гранде винаги е с много добре изглеждаща коса. Тя казва, че отделя голямо внимание на косата си, от начина на измиване до използване на машата, за да придаде нужния вид на къдриците си или дори да я прибере в непретенциозна опашка.

Ариана Гранде
Снимка: Pinterest

За нея идеално причесаната коса е важна за цялата визия. Звездата използва всякакви стилизиращи продукти, но винаги професионално подбрани. Същото важи и за грима. Макиажът на Ариана е свеж, за да не затваря природната красота и свежест, каквито дава младостта. Тя използва само основи - крем, спирала, очна линия и гланц.

Самата тя казва, че акцентът в грима при нея пада на очната линия и спиралата, за да увеличи визуално очите. Дори на червения килим младата музикална звезда предпочита да се появява с по-естествена визия.

Най-важния съвет на Ариана Гранде е да се залага на естественото, всяко момиче да бъде себе си, защото това е едно от най-страхотните неща, които човек може да направи.

Самата Ариана предлага свои линии с червила и други продукти, а печалбите отиват за благотворителност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest