ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Най-скандалните холивудски звезди

Най-скандалните холивудски звезди

Най-скандалните холивудски звезди

Холивуд е място, което свързваме с най-добрата киноиндустрия в света, но и с едни от най-грандиозните светски скандали. Популярността на известните холивудски знаменитости определено провокира у тях склонност към развиването на пороци или поемането по грешен път. Това е така, защото славата се оказва краен продукт с лъскава опакова, но отвътре той крие редица недостатъци.

Ето кои са холивудските звезди с най-скандални имиджи:

Чарли Шийн

Чарли Шийн добива световна популярност с ролята си в комедийния сериал Двама мъже и половина. Неговият талант му носи милиони почитатели и завидна популярност в Холивуд. Името на актьора обаче се свързва с неговата слабост към жените, алкохола и наркотичните вещества. Той е сред най-скандалните звезди. Затова в продължение на години той има няколко неуспешни брака, а няколко от бившите му съпруги водят дела срещу него за физическо насилие.

Чарли Шийн

Най-големият скандал в биографията на звездата обаче остава този, свързан с продукцията Двама мъже и половина. След като поведението на актьора е счетено за непрофесионално спрямо екипа на сериала, Чарли Шийн спира участието си в него. Скандалът обаче се заостря, когато в интервю с Чък Лори, Шийн определя целия екип на сериала за идиоти с „дебилни идеи“. Това интервю веднага добива популярност в социалните мрежи, като след него продуцентът на предаването обявява, че временно преустановява снимките на осми сезон от сериала.

Линдзи Лоън

Красивата актриса е популярна с участието си в култови филмови продукции като „Капан за родители“, „Шантав петък“, „Гадни момичета“ и др. За съжаление при нея славата също не се отразява добре, като я провокира да поеме към алкохола и наркотичните вещества. Лоън става обект на редица скандали в Холивуд, като през 2007г. се налага принудително да бъде прибрана за престой в клиника.

Скандали с Линдзи Лоън

След него тя има специално поставена гривна за проследяване на алкохол или наркотици в кръвта и Лоън дава положителна проба. Това я принуждава да заплати глоба от 200 000 долара и по-късно да влезе в затвора за период от 3 месеца. Това е само един от десетките скандали, в които актрисата взема участие. Друг случай е, когато тя заплашва персонала в летището да я настани в първа класа или в противен случай ще посегне на живота си. За настоящия момент обаче Лоън сякаш е овладяла живота си и е оставила пороците в миналото.

Мадона

Мадона

Поп иконата Мадона се радва на грандиозна слава в световен мащаб. Нейният талант и невероятно излъчване я превръщат в идол на милиони хора. Нейната биография обаче е доста оцветена от скандали и най-големият от тях е свързан с раждането на нейната дъщеря от фитнес инструктор. Освен това, кариерата ѝ е белязана от редица скандали, свързани със сценичното ѝ представяне.

Голотата и неприличното поведение на сцената стават причина за дълбок скептицизъм от страна на различни критици, което поражда много конфликти в Холивуд. Въпреки това, нейният имидж на световно признат изпълнител остава непоклатим с времето и в настоящия момент скандалите са оставени на заден план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати