Леонардо ди Каприо сменя вярата си заради Бар Рафаели

Леонардо ди Каприо сменя вярата си заради Бар Рафаели

Леонардо ди Каприо е готов да смени вярата си, за да узакони връзката си с Бар Рафаели. Чувствата на холивудската звезда към израелския супермодел са толкова силни, че той сериозно мисли да приеме юдаизма.

Любовта между двамата води началото си от 2005 и продължава вече повече от пет години и не само, че не угасва, но и носителят на Златен глобус актьор е готов да предложи брак на избраницата си.

Леонардо Ди Каприо е роден в семейство на католици. Неочакваният и много силен интерес на Лео към Израел, културата и религията е най-убедителното доказателство, че заради Рафаели, той е готов да се покръсти в юдаизма.

Вече няколко пъти актьорът е посещавал Тел Авив за да се срещне и опознае с бъдещите си тъстове. Също така той е споделил пред приятели, че е помолил майка си Ирмалин да му помогне в избора на перфектният пръстен за Бар.

Припомняме, че 35-годишният актьор е един от най-желаните ергени на Холивуд, който води поредица от красавици, включително супермодела Жизел Бюндхен.

Лео е и един от най–талантливите млади актьори на нашето време, на когото хонорара не пада под седем цифрени суми.

Леонардо Вилхелм ди Каприо е носител на Златен глобус и номиниран три пъти за Оскар. Участва в множество касови филми като Титаник (1997), Плажът (2000), Бандите на Ню Йорк (2002), Авиаторът (2004) и Кървав диамант (2006).

Роден е в Лос Анджелис в семейството на Джордж ди Каприо и Ирмалин Иденбиркин. Той е единствено дете и е кръстен на Леонардо да Винчи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати