ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли иска да осинови отново

Анджелина Джоли иска да осинови отново

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли сериозно мисли да осинови отново...

малка сестричка за Захара!

Въпреки че, Брад е далече и работи върху новия си филм, актрисата все още е решена да осинови дете ...


Мамо, мамо ще ни вземеш ли у дома?

Анджелина Джоли и Брад Пит прекараха Коледата в Намибия в дома на семейството на д-р Руди ван Вурен, известен лекар и еколог и съпругата му Марлис. Намибия е страната, където е родена и биологичната дъщеря на актьорите Шайло.

Там холивудските актьори дариха 2 млн. долара на природен парк „Уайлдлайф”, където живеят множество диви животни като защитени гепарди и леопарди. Всяка година Анджелина и Брад празнуват Коледа в различна страна и неотдавна актрисата призна, че винаги търси приключение по празниците.

Анджелина Джоли и Брад Пит

В Намибия Анджелина Джоли бе на посещение в дом за деца, където шест годишната Захара веднага се сприятели с едно пет годишно африканско момиченце. Малката Захара често се чувства самотна покрай другите си братя и сестри заради различният цвят на кожата.

В Африка Захара веднага почувствала връзка с другите деца, затова и Анджелина размишлява върху възможноста да осинови за пореден път. Не на последно място, тя иска Захара да има другарче. "Аз мисля, че е важно децата ми, колкото се може повече да знаят и да учат за собствената си родина", казва актрисата.

Проблемът обаче е, че Брад не иска да осинови още едно дете. "Той мисли, че времето е абсолютно неподходящо за това сега", казва приятел на актьора. В момента Брад Пит снима новия си филм Cogan’s Trade в Ню Орлианс, а Анджелина все още е в разгара на новия си проект за Босна. "Брад предложи да се отложи приемането на още един член на семейството с една година".

Припомняме, че звездната двойка вече има три осиновени и три биологични деца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати