Карл Лагерфелд с ново лице за Шанел

Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд с нов имидж.

Карл Лагерфелд (77) е сменил култовия черен костюм със син, тъй като според него изглежда по-добре по телевизията.

Германският моден дизайнер - който е известен с любовта си към ризите с висока яка, партниращи с вратовръзка, черен костюм и слънчеви очила - е решил да промени изгледа си, тъй като иска да се впусне в нов по-добър имидж.

Карл Лагерфелд

Той заяви: "Модата се променя, аз също! Както знаете, изведнъж открих, че може би синия цвят стои по-добре по телевизията от черния."

Карл, който управлява своята собствена марка, също така работи за Chanel и Fendi, признава себе си за мързелив въпреки, че работата изисква от него да работи постоянно.

Той признава, във видео интервю за Дейли Телеграф "Аз никога не съм доволен от себе си и винаги мисля, че е могло да се справя и по-добре.

Новото лице на Шанел.

Който е станал лице на Шанел, той може да се слави с истински успех в света на модата.

И докато хиляди известни модели се борят за работа при Карл Лагерфелд, той намира новото си лице, в новоизгряващата звезда от "Gossip Girl" Блейк Лайвли за рекламно лице на новата линия чанти "Mademoiselle" на Chanel.

Модният гуру казва за избраницата си. "Блейк въплъщава типичното американско момиче мечта"

За да не остане длъжна младата актриса заявява. "Да кажа, че сбъднах една своя мечта, би било подценяване. Имам чувството, че съм най-големата късметлийка на света".

Като рекламно лице за Шанел, блондинката се присъединява към редица известни предшественички: като Даян Крюгер, Лили Алън, Ванеса Паради.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати