Холи Бери иска попечителство за дъщеря си

Холи Бери

Кой ще получи попечителство, Холи Бери или канадския модел Габриел Обри?

44-годишната актриса е решила да се обърне към съда, за да реши спора между нея и бащата на двегодишната й дъщеря Нала.

Актрисата иска да получи пълни родителски права, защото смятала, че когато малката е при татко й за по-дълго време, той меко казано е безотговерен към нея.

Холи Бери е притеснена за дъщеря си и поради факта, че таткото се среща с реалити звездата Ким Кардашян. Опасенията са и свързани с негативното влияние, което може да окаже американската изкусителка върху малката Нала.

Близки до актрисата споделят, че Хали Бери се опитала да реши всички въпроси, свързани с отглежаднето на малката Нала, по приятелски начин с бащата, но поради неговото нежелание тя се принудила да се обърне към съда.

Холивудската звезда временно е оставила професионалната си кариера настрана, за да реши личните си проблеми. Тя трябваше да започне снимките по новия си проек за филма „Новогодишна нощ", заснемането на който трябваше да започнат миналата седмица. Нейната роля беше поета от колежка й Катрин Хейгъл.

Актрисата и 35-годишен канадски модел Габриел Обри се разделиха през април миналата година след 5 годишно съвмесно съжителство.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари