Кристина Агилера: С бокса изхвърлям отрицателна енергия

Кристина Агилера: С бокса изхвърлям отрицателна енергия

Интервю на Кристина Агилера по повод първата и голяма роля в киното в мюзикала 'Burlesque', което бе дадено за немски таблоид в Берлин.

Кристина, в мюзикала 'Burlesque' се показваш дяволски секси...

Защо не? Аз съм жена, която се чувства много добре и сигурна в своето тяло. Освен това съм атрактивна с натурални женски форми. Много ми е лесно да изиграя роля на сексапилна жена, особенно кагато това трябва да се презентира на сцена. В тази връзка, играх ролята на Али в 'Burlesque' с голямо удоволствие.

Винаги ли си толкова уверена в себе си и в сексапила си ?

Не винаги разбира се, но всеки би трябвало да има самочувствие и да се чувста привлекателен. Знам, че това не винаги е възможно, но човек не трябва да се срамува от себе си или да се обгради с хора, които твърдят друго. Това е негативна енергия, от която хората не се нуждаят. Всеки трябва да бъде горд с това което е и да има своя собствена идентичност.

Какво правиш, за да се чувсташ добре в кожата си и да поддържаш добра фигура?

Обикновенно тренирам във фитнеса. В програмата ми главно стой кардио упражнения, бокс, скачане на въже и дори вдигане на тежести. Но по време на снимките за филма, нямах време да посещавам финес залата. Имахме много дълги дни по повод засменането на сцените с танци и ежедневието ми минаваше в залата за танци.

Бокс? ! Това е много необичаен спорт за жена.

Аз не се боксирам в истински спаринг или срещу мъже, а срещу жена треньор. Избрах бокса, защото с него мога да изхвърлям натрупаната агресия.

Какво се случва когато те притиснат в ъгъла или те ударят ?

На никой не му е разрешено да ме удря. (смее се) Все пак аз си плащам за да ме тренират, а не обратното.

Имаш ли определен хранителен режим и подлагаш ли се на специални диети?

Е, това вече ми е трудно да пазя диета, защото никак не е лесно, човек да се откаже от една хубава вечеря. (смее се) Но аз вярвам, че хората трябва да наблюдават тялото си и да се грижят за това с какво се хранят, особенно когато работата им е свързна с това как изглеждат. Трябва да се внимава с какво се храниме, за да не влияе зле и на фигурата и така не е нужно да ставаме вегетарианци.

Какво мислиш за Шер, която също участва във филма? Възхищаваш ли и се за опита който има и това, че е на 64 години, а все още изглежда като на 35?

Тя е невероятен професионалист. Доколкото до външния вид, аз нямам страхове от възрастта. Скоро навърших 30 години и се чувствам много по добре от като станах на 20. На 20 човек не знае много за живота и трябва тепърва да учи, за да стане наясно със себе си. Във всеки случай с мен беше така, много пъти съм се чувствала некомфортно в кожата си. На 30 човек знае много повече, кой е и какво още иска да постигне в живота си.

Разказва повече..

Моето голямо желание, като на всеки друг е да бъда щастлива. Най- големият ми страх е да не загубя вдъхновението си да работя. Но най-важното разбира се в моя живот е синът ми Макс. Той е и най- големият ми подарък.

Във филма пееш песента "Диамантите са най-дорият приятел на една жена". Как стой въпроса при теб ?

В този случай не беше точно така, защото трябваше да нося огърлица от перли. Трябваше да танцувам с въпросното бижу, поради което получих много синини по врата от манистата. Но в нормални ситуации разбира се обичам бижута (показва ръцете си на който има пръстен с формата на червени устни)....след което допълва, че има сладост към червено червило.

Имаше ли голям натиск върху теб като заснемаше геройнята си Али? Това беше и първа главна роля за теб.

Вече съм заснемала доста музикални видеоклипове, в които съм се чувставала много добре, защото интерпретирах себе си. В "Burlesque", беше съвсем различно, там трябваше да пресъздам съвсем различен човек. Но съм много доволна от ролята и благодарна за възможността, която ми бе дадена.

Burlesque се позовава на стриптийз клуб, в който танцьорките са доста предизвикателни. Смяташ ли, че жените трябва да правят стриптиз на мъжете си?

Само ако така се чувстват и искат найстина да го направят. За себе си знам само, че много научих от снимките... и да чувствам се добре в тази роля.

Твоят партньор във филма показва завидни форми. Привличат ли те мъжете, които отделят много време във фитнес залата?

Лично аз намирам някои мъже с мускули, разбира се за секси, но по-важно е доброто отношение.

За финал не мога да не попитам за бившият ти мъж Джордан Братман, с когото бяхте заедно пет години. Как ти се отрази раздялата?

В момента се намирам в период на преход, миналата година беше доста тежка в личен план. Но сега обърнах нова страница от моя живот искам най-доброто за себе си и сина ми.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Мицева
Илияна Мицева
18.02.2011 00:33
Филмът е страхотен. Заслужава си да се гледа.
0
0