Кристина Агилера сгафи с химна на САЩ

Кристина Агилера сгафи с химна на САЩ

Кристина Агилера направи паметен гаф, обърквайки текста на химна на САЩ. Това се случи по време на откриването на финала за суперкупата в Тексас – спортно събитие номер едно в Америка.

Грешката на даровитата певица била, че изпяла два пъти един и същи стих, тъй като явно не е успяла да си спомни верния текст и последователност. Това става ясно от съобщение на Асошиейтед прес.

След „случката“ е последвало светкавично извинение на „бурлеската“. По думите й, тя е направила неволна грешка. Агилера пояснила още, че пее американския химн от 7 годишна. Успокоението на певицата се крие в надеждата, че поне е успяла да предаде истинския дух на химна, тъй като тя наистина обичала тази страна и нейния народ.

Сконфузното събитие не остана незабелязано от социалната мрежа. Facebook е препълнен с линкове към изпълнението, придружени със хиляди коментари.

31-годишната Кристина Агилера наскоро представи заедно с Шер мюзикълът с изключителни танцови изпълнения „Бурлеска“. Лентата разказва за Алис, млада жена от дълбоката провинция избягала в грамадния Лос Анджелис. Сблъскала се с блясъка Али(Кристина Агилера) показва таланта си в нео-бурлеска клуб в космополитният град.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати