Дженифър Анистън споделя: Продължих напред

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън споделя в откровенно интервю пред блогърът Перес Хилтън, че отдавна няма съперничество между нея и Анджелина Джоли.

Вече шест години от както Брад Пит и Анджелина Джоли са заедно, след като се раздели с бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Но историята продължава да се върти в медийното пространство за любовния триъгилник. Блогърът Перез Хилтън попита Дженито относно Анджи, за изминалите години и отношението и към тази история, на която тя отговори така:

"Виж, ние сме възрастни хора и измина много време от тогава. Всички продължихме напред", сподели Анистън в разговор с Перез за списание Life & Style.

Въпреки твърденията на Анистън, че е продължила напред след раздялата си с Брад Пит, това не и попречи да копира Анджелина Джоли на червения килим.

Анджелина Джоли

Последният път като беше заснета от фотографи, роклята и наподобяваше много на тази, която носеше Анджито на наградите Оскар през 2009г.

Блогърът попита и какви са отношенията й с Брат Пит след разводът им през 2005г. На който тя отговори, че поддържат добри отношения с него и се чуват от време на време.

Изглежда така, че наистина са продължили напред, като не таят лоши чувства един към друг.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати