Лейди Гага е загрижена за здравето на баща си

Лейди Гага е загрижена за здравето на баща си

Лейди Гага което истинско име е Стефани Джоан Анджелина Джерманота, тръгва на турне, но е постоянно притеснена за баща си – тя е като обсебена от здравето му, казва приближен на звездата.

Джоузеф Джерманота претърпя сърдечна операция през 2009 г.

Ексцентричната певица се обажда всеки ден, да разбере как е здравословното му състояние, независимо че ангажиментите са я затрупали.

Въпреки огромния успех за Гага семейството си остава на първо място.

Наскоро в свое интервю певицата споменава, че е много притеснена за здравето на баща си, като се обажда ежедневно да пита майка си за състоянието му.

Лейди Гага е загрижена за здравето на баща си

„За мен нищо не се е променило в отношенията със семейството ми, откакто добих по – голяма популярност, аз съм си същата, винаги съм била по- ексцентрична.“- споделя звездата

Новият албум "Born this way" на Лейди Гага, вече е на пазара. Певицата засне и нова фотосесия която ще бъде публикувана в мартенският брой на модната библия "Vogue", като на фотосите е запазила провокативния си стил с малко по - различна от обикновенно, бледо розова къса перука.

Тя е и поредната знаменитост, пуснала на пазара свой парфюм, но типично в неен стил си отава и шокиращата му промоция, като найменованието на парфюма е „Кръв и Сперма”.

Единственото което е сигурно за Лейди Гага е, че не смята да влиза в някакви порядки, след появата и на наградите на МТV с рокля от месо, сега е решила да провокира феновете си с подобен парфюм.

Какъв успех ще има само времето ще покаже!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати