ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Мат Деймън: Семейството е на първо място

Мат Деймън: Семейството е на първо място

Мат Деймън

За актьора Мат Деймън семейството е преди работата.

40–годишният актьор смята, че е възможно да се намери точния баланс между личните и професионални ангажименти.

Мат Деймън отглежда 12-годишната си доведена дъщеря Алексия, заедно със съпругата си Лусиана и трите си дъщери Изабела (4), Джия (2) и четири месечната Стела.

„Винаги гледам да съчетавам нещата. От една страна работата ми, ме кара да се чувствам наистина жив и удовлетворен, но никога не е за сметка на семейството ми.”

Деймън споделя, че сега му се налага по-дълго да се подготвя за роля, защото мрази да спазва диети.

„Тренирам доста преди да почна снимките по нова роля, за да влезна във форма. Имам проблем с спирането на определени храни които обичам, затова и се подготвям от по-рано.”

„Не обичам да спазвам диети, ако можех да си позволя щях да ям по 10 ястия на вечер.”

Мат Деймън и Лусиана Баросо се запознават в бар, в който тя работи по това време. След като се представил с името Мат Деймън, Лусиана не повярвала и отвърнала, че е „Кралица Елизабет”. Така започнала и тяхната история. Двойката сключва брак през 2005 година, малко повече от година след като се срещат за първи път.

Деймън споделя, че едно от нещата, които харесва най-много в своята съпруга е нейната сила. Това, че неговите дъщери ще се учат от такава жена, която е и най-важната жена в техния живот.

Въпреки, че родителите на актьора се развеждат, когато той е едва две годишен, той не е спирал да поддържа близки отношения и с двамата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати