Лили Алън говори за спонтания аборт през изминалата година

Лили Алън говори за спонтания аборт през изминалата година

Лили Алън за първи път говори за трагедията преживяна миналата година, с загубата на нероденото си бебе. Тя споделя и за разстойсво при хранене, което е имала дълго време.

Дейли Мейл съобщава, че Алън е останала извън светлините на прожекторите, след спонтания аборт през октомври миналата година.

Звездата даде интервю за британския Канал 4, по повод мъката преживяна след загубата на нероденото и дете. Певицата и нейния приятел Сам Купър били съсипани, след спонтания аборт на звездата в шестия месец.

Алън споделя: "Беше наистина много труден период – мисля, че такова нещо променя човека"

Седмица след спонтаният аборт, Алън бе приета по спешност в болница, с диагноза сепсис (натравяне на кръвта).

Алън също разкри за нейното растройство при хранене.

"Често повръщах след поемане на храна. Нещо с което не се гордея - но знаете ли, много хора идваха при мен и казваха колко добре изглеждам. Казваха, че трябва да бъда на корица на най-добрите списания. Това беше нещо което силно желаех по това време."

"Тогава мислех единствено за това как изглеждам и че носех скъпи дрехи. Макар това да не ме правеше истински щастлива. Исках да съм възможно най-слаба, но това не ставаше без жертви и известна доза страдание – обичах храната."

След което Алън заключва:

"Но аз съм певица, не съм модел. Не трябва да ми пука, че не съм достатъчно слаба, заради което да нарушавам храненето си."

Лили Алън се сгоди за Сам Купър по Коледа миналата година на остров Бали. Двамата са заедно повече от две години. Купър предложил на своята любима на балкона на хотел, в който двойката била отседнала, на фона на залеза с гледка към Индийски океан.

Лили Алън е английска поп певица, издала е до момента два албума "Alright, Still" и "It's Not Me, It's You", като пилотното парче „Smile“ от първия албум достигна номер 1 на британската музикална класация за сингли през юли 2006 г.

Родена на 2 май 1985 г. в Лондон в семейство на комедиант и майка кинорежисьор. Родителите и се разведжат когато тя е едва четири годишна, в следствие на което тя често се мести. Посещава над четиринадесет различни училища, като бива постоянно мъмрена и накрая се озовава в интернат, който напуска на 15 годишна възраст. Алън от рано започва да употребява наркотици, като обратния момент за нея идва на почивка на остров Ибиса, където е забелязана от музикалният агент Джордж Лам, който я свързва с продуценти от „Фючър Кът“.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати