Джесика Симпсън: Бизнас дама за милиарди

Джесика Симпсън

30 – годишната амбиция е на път да реализира приходи от над един милиард долара към 2011 година.

Г-ца Симпсън, не веднъж е ставала обект на присмех, зради изказвания от рода на : buffalo wings са крилца, произведени в Бъфало, консерва с риба тон Chicken of the Sea, е от пилешко месо и други комични трвърдения на здездата.

Певицата обаче остави всички присмехулници с „пръст в уста”, като се оказала доста по-хитра от колкото хората я мислели. Тя натрупа в банковата си сметка приходи от над 1 млрд. долара за една година.

В интервю за списаниe Spring Fashion New York Симпсън споделила, че никога не е смятала, че колекцията и ще има такъв невероятен успех.

Стилната блондинка признава, че най-вероятно, успеха и се дължи на достъпната цена на дрехите, които са ориентирани към масата.

„Това към което сме се придържали в стила на работа: - е всеки да открие своята линия в Simpson Collection. Смятам, че много знаменитости са свършили добра работа по свои клекции, но не може да бъде само и единственно към тях ориентирани. Не всеки иска да бъде знаменитост и непременно да изглежда като такава. Достатъчно е само даден елемент да бъде загатнат във външния им вид.”- разкрива звездата.

Дейвид Левин (Бизнес мениджър) обяснява: „Опитваме се да не налагаме определена марка, но е необходимо да има отпечатък на звездата. - Момиче, което отива на пазар с майка си, в някой МОЛ, купува си дрешка, след което ще и останат и парички за обяд в МакДоналдс. - Това е към което е ориентирана нашата линия : да могат да се обличат като Джесика Симпсън, да миришат като нея и в същото време да е достъпнa за всеки.”

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати