Дженифър Лопес: Най-ценното и бижу е подарък от съпруга и

Дженифър ЛопесМарк Антъни

Дженифър Лопес е успешна актриса, певица, дизайнерка и модна икона от пуерторикански произход. Родена и израснала в Бронкс, Ню Йорк. Омъжена за Марк Антъни, от когото има две деца – близнаците Макс и Еми.

Дженифър споделя, че няма нищо по-важно от нейното семейство. Тя и съпругът и Марк Антъни, нямат търпение да се приберат в къщи при три- годишните си близнаци. Те не обичат да са дълго време далече от децата, въпреки че ангажиментите им често налагат това.

Лопес разказва, че единственото място, където могат да са необезпокоявани е в собствения им дом. Само там може да прекарват свободно време със семейството си. Актрисата допълва, че където и да отидат на почивка, в Европа или на някой остров, непрекъснато са преследвани от папараци.

"И така ..когато искаме да сме сами и да се насладим на двете си прекрасни деца, просто си оставаме в къщи. Това не се случва много често, така че се чувстваме като във ваканция."

Атрактивната певица разказва за вълнението си като е получила от Марк Антъни пръстен с 14-каратов диамант за първата им годишнина.

"Любимото ми бижу, е пръстен, който Марк ми подари за първата годишнина от сватбата. То представлява син много рядък и скъп диамант - 14 карата."- хвали се звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати