ЛиАн Раймс и Еди Сибриан: Няма да правим реалити шоу

ЛиАн Раймс

Източник твърди пред UsMagazine, че звездната двойка ЛиАн Раймс и Еди Сибриан, ще станат звезди от реалити предаване по повод тяхната сватба.

Раймс отрича, тя и годеника и да правят каквото и да е предаване за техния живот, особено в такъв важен ден за двамата, като сватбата им. Певицата актриса помоли медиите да престанат да спекулират с живота и, тъй като тя и годеника и искат да водят съвсем нормален живот.

Близък до Раямс заяви: „Слуховете са неверни. Никога не е стоял въпроса пред тях за каквото и да е реалити с тяхно участие.”

Има един човек, който няма нищо против да участват в реалити шоу и това е бившата съпруга на Еди Сибриан Бранди Гланвил.

Пред UsMagazine, тя сподели, че се надява двамата влюбени да участват в подобно предаване, тъй като бившия и мъж се нуждае от работа.

ЛиАн Раймс и Еди Сибриан се запознават по време на снимките към филма "Северно сияние" през 2008 година. По това време и двамата са били обвързани с други партньори, но привличането между тях е толкова силно, че те се развеждат с половинките си, за да могат да се съберат официално. Раймс имаше значителни проблеми с развода с първия и съпруг Дийн Шеремет, след като разбра, че жена му има връзка с друг мъж.

ЛиАн Раймс и Еди Сибриан се сгодиха през декември миналата година, но още не са обявили дата за предстоящата сватба.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати