Орландо Блум: Задълженията ми като баща са истинско щастие

Орландо Блум

За Холивудският любимец Орландо Блум - задълженията му на баща са благословия. Той прекарва колкото се може повече време с наследника си.

34-годишният актьор е женен за супермодела на Виктория Сикрет Миранда Кер. Наскоро двойката се сдоби със син, който кръстиха Флин.

„Да си баща е страхотно! Прекарвам колкото се може повече време със сина си. В последно време аз отговарям за къпането и е наистина много забавно. Това са едни от най-прекрасните мигове в живота, той е очарователен.” - споделя щастливия баща.

Актьора твърди, че в самото начало през януари тази година, когато Флин се появил на бял свят е бил леко шокиран. Той смята, че жените са по-подготвени за грижата към едно дете, тъй като то расте в тях. При мъжа е друго, той трябва да свикне с промяната след като се роди.

„За една жена, която носи бебето си в продължение на девет месеца, съзнава че там вътре расте малко създание. Докато при мъжа не е така, за него всичко почва след раждането. Но да си баща е невероятно. Това е голямата роля в моя живот.”

Британската звезда наскоро приключи снимките по новия си филм "Тримата мускетари". Актьорът признава, че обича роли, които го предизвикват, леко плашещи дори. Във филма играе ролята на херцог от Бъкингам, „приличащ на голямо обрасло, сприхаво дете”.

„Беше много забавно. Харесвам героите, които са по провокативни и интересни. Ако сценарият е добър и ми допадне характера на героя, както и ако нещо ме ужаси в него, тогава на 100 процента участвам.” – твърди звездата от Властелина на пръстените.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати