Кендра Уилкинсън отново в акция

Кендра Уилкинсън

Моделът на Playboy Кендра Уилкинсън, напусна преди две години Рlayboy Мansion, за да се омъжи за звездата на американския футбол Ханк Баскет, на когото малко по-късно роди син.

Уилкинсън разчита на съпруга си да се грижи за малкия Ханк, докато тя се състезава в танцовото шоу Dancing With the Stars.

Понеделник вечер е премиерата на новото танцово шоу, в което Кендра ще изяви танцовите си възможности. За целта обаче, бившата приятелка на Хю Хефнър, ще трябва да завещае грижата върху 15-месечния си син на таткото Ханк Баскет.

Младата майка споделя, че таткото е приключил футболния сезон и може да се отдаде на смяна на пелени, докато Кендра кърши талия в борба с конкуренцията.

Пред PEOPLE Кендра споделя: „Ханк е повече от способен г-н Мама, мисля че ще се справи чудесно с задълженията си в къщата.”

„Направили сме график, как ще се редуваме за грижата по бебето” - разказва Уилкинсън. „Не искам просто да го зарежа в ръцете на бавачка или детегледачка. Когато Ханк е на тренировки, аз се грижа за сина ни. Сега обаче той е в почивка, така че спокойно може да поеме ролята в къщи и да се грижи за бебето.”

Реалити звездата споделя, че се чувства много щастлива, че мъжът и ще е до бебето. Звездата разказва, че и двамата са много отговорни и практични като родители.

Кендра Уилкинсън, ще се състезава срещу други 10 знаменитости, за трофея Огледална Топка. Хубавицата, знае, че двете и момчета са заедно, така че спокойно може да се фокусира върху изпълненията си.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати