Никол Шерцингер новата водеща на The X Factor

Никол Шерцингер

Саймън Коуел съобщава, че бившата вокалистка на Pussycat Dolls, ще води шоуто за таланти, което ще стартира по-късно тази година.

Първоначално красавицата бе избрана да бъде жури на музикалния формат, но в последствие 51-годишния музикален магнат решил да смени ролята на Шерцингер в предаването.

Саймън Коуел споделя, че нейните естествени способността пред камера го убедили да предложи мястото на водещ на програмата вместо това на жури.

„След като поканил Никол за жури, Саймън Коуел решил да пробва нещо различно и неочаквано, да влезне в ролята на водеща.”- твърди източник.

„В този момент 31-годишната певица шашна присъстващите с естественото си държание пред камера. Аутокю-то ни най-малко я притеснило. Като утвърден изпълнител и солист на група, Никол ще бъде великолепен пример за участниците в състезанието.”

„Предложението към красавицата беше направено преди няколко седмици и въпреки, че не е подписала официално, се смята за новата водеща. ”

Музикалният формат ще бъде представян от двама водещи, като втория водещ е по-малко популярен на широката публика, името на когото все още не се споменава.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари